Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g125g573kcal0.6g0.6g63.5g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g498g1944kcal1g483.4g0g0g
Raparperi 2392g806kcal16.5g131.6g2.4g33.5g
Culinesse (Flora), annos 10g623g2866kcal3.1g3.1g317.7g0g
Sokeri 742g3010kcal0g740.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu548g691kcal60.3g1.6g49.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 810g2779kcal82.5g566.9g9.7g28.3g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka25g99kcal0g24.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g13g39kcal1.4g7.5g0.9g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g25699kcal333.4g3939.2g887g130.8g
Valittu annoskoko5800g12849kcal166.7g1969.6g443.5g65.4g
Annoskoko puolitettuna2900g6425kcal83.4g984.8g221.8g32.7g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570