Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g1667g1000kcal166.7g71.7g5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2000g6602kcal40g60g700g0g
Kananmuna kuoreton 1467g2092kcal183.3g4.4g150.3g0g
Mantelilastu (A la meira)667g4000kcal160g44g360g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g27389kcal1100g360.2g2430.6g0g
Valittu annoskoko5800g13695kcal550g180.1g1215.3g0g
Annoskoko puolitettuna2900g6847kcal275g90.1g607.7g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231