Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 2500g606kcal34.3g48.3g12.5g62g
Pekoni, paistettu 850g4378kcal139.7g0g430.9g0g
Kananmuna kuoreton 700g999kcal87.5g2.1g71.8g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g750g2475kcal187.5g0g195g7.5g
Maito, Kevyt1000g460kcal32g48g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g17833kcal962g196.8g1450.4g139g
Valittu annoskoko5800g8917kcal481g98.4g725.2g69.5g
Annoskoko puolitettuna2900g4458kcal240.5g49.2g362.6g34.8g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018