Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g2658g3110kcal74.4g106.3g265.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1080g3705kcal110g755.8g13g37.8g
Kananmuna kuoreton 731g1043kcal91.4g2.2g74.9g0g
Leivinjauhe 2.7g4.7kcal0.1g1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1329g2179kcal332.2g12g87.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g20082kcal1216.2g1754.6g882.8g75.6g
Valittu annoskoko5800g10041kcal608.1g877.3g441.4g37.8g
Annoskoko puolitettuna2900g5021kcal304.1g438.7g220.7g18.9g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781