Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g40g120kcal6.4g2.8g9.2g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g2793g7680kcal474.8g0g642.3g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g2g8.6kcal0.2g1.1g0.3g0g
Aromisuola (5g)15g8.5kcal0.1g1.6g0.2g0.3g
Timjami, annos 3g20g42kcal1.8g5.4g1.5g7.4g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g60g108kcal4.2g18.6g1.8g0g
Sipuli (käsittelemätön)1309g355kcal17g62.8g2.6g22.2g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g1540g5544kcal215.6g1016.4g44.7g92.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g27804kcal1443.4g2223.4g1407.4g252.8g
Valittu annoskoko5800g13902kcal721.7g1111.7g703.7g126.4g
Annoskoko puolitettuna2900g6951kcal360.9g555.9g351.9g63.2g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913