Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g1120g3909kcal131g812g15.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1600g560kcal16g104g8g0g
Herkkusieni 320g51kcal6.7g1g1.1g4.8g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g480g67kcal9.1g1.9g2.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 320g554kcal24.3g7.4g48g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 320g727kcal44.8g5.4g57.6g0g
Pesto (Pirkka)48g278kcal2.1g1.8g29.3g2.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa640g1920kcal147.2g0g147.2g0g
Broilerifileesuikale (Atria)960g1056kcal220.8g0g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11616g18246kcal1204g1867g659g13.8g
Valittu annoskoko5808g9123kcal602g933.5g329.5g6.9g
Annoskoko puolitettuna2904g4562kcal301g466.8g164.8g3.5g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527