Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1501g450kcal15g60g4.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g90g657kcal0.9g0.9g72g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Vesi2401g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g45g43kcal0.5g8.2g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g600g1021kcal15g36g90g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g600g1081kcal15g42g90g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11616g7570kcal129g505.4g517.6g25g
Valittu annoskoko5808g3785kcal64.5g252.7g258.8g12.5g
Annoskoko puolitettuna2904g1893kcal32.3g126.4g129.4g6.3g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430