Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 6.5g58kcal0g0g6.5g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g175g35kcal2.3g5.2g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 4.8g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Katkarapu 118g81kcal17g0g1.3g0g
Herne 52g36kcal2.6g4.9g0.2g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Spagetti 218g714kcal22.2g144.9g2.4g7.3g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g4.4g17kcal1.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1162g1919kcal92.4g312.2g26g18.4g
Valittu annoskoko581g959kcal46.2g156.1g13g9.2g
Annoskoko puolitettuna291g480kcal23.1g78.1g6.5g4.6g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844