Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g262g288kcal62.9g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Margariini 80% keskiarvo13g93kcal0g0g10.5g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g218g240kcal6.6g7g21.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1162g1290kcal141.2g22.4g72.8g3g
Valittu annoskoko581g645kcal70.6g11.2g36.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna291g323kcal35.3g5.6g18.2g0.8g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486