Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali335g71kcal4g11.4g0.7g7g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g140g168kcal26.6g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.9g4.2kcal0.3g0.6g0g0.1g
Mustapippuri 1.1g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki70g60kcal1g3.1g4.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1162g677kcal64.8g33.8g31g16.2g
Valittu annoskoko581g338kcal32.4g16.9g15.5g8.1g
Annoskoko puolitettuna291g169kcal16.2g8.5g7.8g4.1g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935