Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala53g168kcal7.9g31g1.4g5.2g
Maitojuoma, profeel, valio175g35kcal5.8g3.1g0g2.6g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 53g22kcal5.2g0.2g0.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 53g73kcal6.6g0.2g5.1g0g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Ruokasuola jodioitu 2.6g0.1kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g219g142kcal24.1g9.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1162g1226kcal99.2g115.4g40.8g15.6g
Valittu annoskoko581g613kcal49.6g57.7g20.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna291g307kcal24.8g28.9g10.2g3.9g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040