Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 140g152kcal11.1g22.8g0.8g2.9g
Sipuli 1400g424kcal17.5g67.2g2.8g23.8g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g1400g336kcal16.8g60.2g2.8g0g
Juustodippi, Pirkka 300g1050g1365kcal32.6g17.9g129.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras420g1470kcal54.6g294g6.3g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11620g12140kcal797.2g924.2g563.8g78.6g
Valittu annoskoko5810g6070kcal398.6g462.1g281.9g39.3g
Annoskoko puolitettuna2905g3035kcal199.3g231.1g141g19.7g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265