Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1202g3852kcal321.7g0g287.7g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1502g526kcal21g108.2g3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2254g407kcal12.6g56.3g9g15.8g
Palsternakka 180g115kcal0.9g21.3g0.7g8.1g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g376g75kcal2.3g13.1g1.1g5.3g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11628g10111kcal724.8g426.6g604.2g68.6g
Valittu annoskoko5814g5056kcal362.4g213.3g302.1g34.3g
Annoskoko puolitettuna2907g2528kcal181.2g106.7g151.1g17.2g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929