Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Keittojuurekset, apetit40g10kcal0.4g1.9g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g80g48kcal1.2g10.4g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g25g70kcal4.7g0g5.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.9g10kcal1.1g0g0.6g0g
Keittojuurekset, apetit2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g5.9g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.8g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1164g586kcal47.2g28.4g30.6g4g
Valittu annoskoko582g293kcal23.6g14.2g15.3g2g
Annoskoko puolitettuna291g147kcal11.8g7.1g7.7g1g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.4g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250