Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa187g32kcal0.7g4.7g1.1g1.3g
Purjosipuli 99g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Paprika keltainen 38g11kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Tomaatti 94g21kcal0.5g3.2g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g8.2g18kcal1.1g1.8g0.7g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1164g494kcal9.8g30.6g35.4g11.8g
Valittu annoskoko582g247kcal4.9g15.3g17.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna291g123kcal2.5g7.7g8.9g3g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665