Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 375g268kcal6.8g54.1g0.7g4g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)56g101kcal10.7g0.1g6.2g0g
Aurajuusto22g74kcal4.4g0g6.3g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%13g37kcal3.9g0.2g2.2g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 21g75kcal5.8g0g5.9g0g
Flora kevyt ruoka 7%94g80kcal0.9g4.2g6.6g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1165g1290kcal65g117.2g58g8g
Valittu annoskoko583g645kcal32.5g58.6g29g4g
Annoskoko puolitettuna291g323kcal16.3g29.3g14.5g2g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089