Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen56g23kcal1.1g5.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g17g149kcal0g0g16.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g500g125kcal10g20g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1165g614kcal23.8g53.4g35g0.4g
Valittu annoskoko583g307kcal11.9g26.7g17.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna291g153kcal6g13.4g8.8g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524