Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)250g63kcal2.5g13.8g0g3.5g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Basilika, kuivattu 0.9g2.4kcal0.1g0.2g0g0.4g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 125g209kcal34.7g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1165g757kcal77.8g37.8g32.8g10.8g
Valittu annoskoko582g379kcal38.9g18.9g16.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna291g189kcal19.5g9.5g8.2g2.7g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802