Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi282g313kcal64.8g0g5.6g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 19g37kcal0.3g0.3g3.8g0.8g
Aurinkokuivattu tomaatti63g113kcal1.7g7.5g8.8g0g
Ruokakerma Valio 5%9g5.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g6.3g19kcal0.5g3.6g0.3g0g
Pasta, Torino ruispasta plus157g501kcal18.8g98.6g3.8g18.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1165g2092kcal175.6g224g55g39.2g
Valittu annoskoko583g1046kcal87.8g112g27.5g19.6g
Annoskoko puolitettuna291g523kcal43.9g56g13.8g9.8g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208