Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%282g479kcal56.4g0g28.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.5g76kcal0g0g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g79g58kcal3.6g10.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.9g8.2kcal0.6g1.3g0g0.2g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.8g6.5kcal0.3g1.1g0.1g0g
Oregano, kuivattu 2.8g8.6kcal0.3g0.6g0.3g1.2g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g85g330kcal24.5g0.5g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1166g1963kcal172.8g32.8g123.8g4.8g
Valittu annoskoko583g982kcal86.4g16.4g61.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna291g491kcal43.2g8.2g31g1.2g
Arvot/100g100g168kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556