Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 217g165kcal4.1g33.6g0.4g2.2g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Porkkana 58g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Soijakastike 26g16kcal1.4g2.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 166g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g7g38kcal0g0g4.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1166g730kcal39.2g82.2g23.6g8.8g
Valittu annoskoko583g365kcal19.6g41.1g11.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna291g183kcal9.8g20.6g5.9g2.2g
Arvot/100g100g63kcal3.4g7.1g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877