Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 110g29kcal1.7g2.5g0.5g3.2g
Sipuli 8.8g2.7kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g88g219kcal16.6g0g19.3g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g110g121kcal2.5g3.4g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1165g805kcal42g12.6g68.8g6.6g
Valittu annoskoko583g403kcal21g6.3g34.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna291g201kcal10.5g3.2g17.2g1.7g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891