Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g117g158kcal25.7g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paprika, punainen67g17kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g216g76kcal2.2g14.7g1.1g3g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g35g137kcal0.7g0.9g14.7g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g25g29kcal0.6g1.5g2.2g0.4g
Hunaja 12g39kcal0.1g9.4g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g8.7g1.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen73g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1166g964kcal61.8g69g48.8g13.4g
Valittu annoskoko583g482kcal30.9g34.5g24.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna291g241kcal15.5g17.3g12.2g3.4g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258