Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g3426g4796kcal548.1g102.8g250.1g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)1002g601kcal7g48.1g40.1g3g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g801g2885kcal68.1g617.1g8g0g
Sipuli 541g164kcal6.8g26g1.1g9.2g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g50g140kcal4.3g8.5g9.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11640g17172kcal1268.6g1605g617.6g24.6g
Valittu annoskoko5820g8586kcal634.3g802.5g308.8g12.3g
Annoskoko puolitettuna2910g4293kcal317.2g401.3g154.4g6.2g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056