Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 889g3050kcal90.6g622.2g10.7g31.1g
Margariini 60%, kultarypsi 702g3733kcal1.3g2g421g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 468g619kcal12.3g15g56.1g0g
Tonnikala öljyssä 655g1243kcal177.6g0g58.9g0g
Kananmuna kuoreton 772g1101kcal96.5g2.3g79.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa936g2807kcal215.2g0g215.2g0g
Kevytkerma1403g1684kcal44.9g63.2g140.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g28472kcal1276.8g1409.4g1962.6g62.2g
Valittu annoskoko5824g14236kcal638.4g704.7g981.3g31.1g
Annoskoko puolitettuna2912g7118kcal319.2g352.4g490.7g15.6g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726