Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 278g207kcal36.5g3.1g1.1g19.2g
Vesi, vesijohtovesi 1389g0kcal0g0g0g0g
Öljy333g3001kcal0g0g333.4g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2529g8676kcal257.7g1770g30.3g88.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g133g139kcal10.5g21.7g0.8g2.7g
Parmesaaniraaste, Tesco1112g4335kcal366.8g0g315.7g0g
Basilika, kuivattu 17g42kcal2.4g3.4g0.7g6.8g
Timjami 5.6g16kcal0.5g1.5g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g32831kcal1348.8g3599.4g1364.8g238.6g
Valittu annoskoko5824g16415kcal674.4g1799.7g682.4g119.3g
Annoskoko puolitettuna2912g8208kcal337.2g899.9g341.2g59.7g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906