Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 1232g4015kcal149.4g731.8g34.5g67.8g
Hiiva 168g125kcal22g1.8g0.7g11.6g
Vesi2240g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)2184g6770kcal371.3g1179.4g63.3g283.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g21822kcal1085.4g3826g197g726.6g
Valittu annoskoko5824g10911kcal542.7g1913g98.5g363.3g
Annoskoko puolitettuna2912g5455kcal271.4g956.5g49.3g181.7g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.8g1.7g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149131