Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g2556g5112kcal511.2g0g332.3g0g
Vesi1917g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl240g697kcal5.5g7.2g71.9g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix345g173kcal5.2g34.5g1.7g0g
Sipuli 351g106kcal4.4g16.9g0.7g6g
Coctailkurkku, Pirkka96g26kcal1g5.3g1g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 128g439kcal13g89.5g1.5g4.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g192g1725kcal0g0g191.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g16555kcal1080.6g306.8g1201.6g24.4g
Valittu annoskoko5824g8277kcal540.3g153.4g600.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna2912g4139kcal270.2g76.7g300.4g6.1g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832