Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1429g429kcal65.7g27.2g4.3g22.9g
Porkkana 1168g382kcal7.2g64.9g2.3g29.8g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio533g1493kcal101.3g0g117.3g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g27g62kcal0.8g7g3.5g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)667g400kcal6.7g30g26.7g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g5533kcal363.4g258.2g308.2g113.4g
Valittu annoskoko5824g2766kcal181.7g129.1g154.1g56.7g
Annoskoko puolitettuna2912g1383kcal90.9g64.6g77.1g28.4g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773