Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore1925g597kcal13.5g105.9g1.9g27g
Vesi642g0kcal0g0g0g0g
Sokeri818g3322kcal0g817.4g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g2439g9267kcal173.1g1226.7g395.1g43.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g26372kcal373.2g4300g794g141.8g
Valittu annoskoko5824g13186kcal186.6g2150g397g70.9g
Annoskoko puolitettuna2912g6593kcal93.3g1075g198.5g35.5g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847