Valkosipulilevite, Maidoton, gluteeniton, munaton

150 g kuorittuja valkosipulin kynsiä
40 g juoksevaa hunajaa
½ (30g) sitruunan mehua puristettuna
30 g Kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä

1) Valkosipulin kynnet kuoritaan ja kuutioidaan puukolla pieneksi silpuksi
2) Juokseva hunaja sekoitetaan joukkoon
3) Samoin sitruunasta puristettu mehu
4) Joukkoon lisätään vielä rypsiöljy
5) Sekoitetaan

Hunaja, sitruuna mehu ja rypsiöljy vähentävät seoksen tulisuutta.

Seosta käytetään esim voileivän päällä tai minkä tahansa ruuan lisäkkeenä.

Seos on erinomainen lisäke ja tehokas flunssan taltuttaja.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 3494g3784kcal276.1g569.6g21g73.4g
Hunaja932g3122kcal9.3g764.1g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore699g175kcal0g62.9g0g0.7g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g699g6290kcal0g0g698.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g26741kcal570.8g2793.2g1439.8g148.2g
Valittu annoskoko5824g13371kcal285.4g1396.6g719.9g74.1g
Annoskoko puolitettuna2912g6685kcal142.7g698.3g360g37.1g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313384