Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl28g253kcal0g0g28.1g0g
Punajuuri 3508g1347kcal35.1g242.1g7g87.7g
Hunaja 70g232kcal0.4g56.7g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g1263g3789kcal265.2g12.6g265.2g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 309g39kcal3.5g3g0.6g3.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g295g44kcal2.9g5.9g0.6g4.1g
Pinjansiemenet, Parrots351g2175kcal101.7g45.6g193g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g15757kcal817.6g731.8g989g215.8g
Valittu annoskoko5824g7878kcal408.8g365.9g494.5g107.9g
Annoskoko puolitettuna2912g3939kcal204.4g183g247.3g54g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252