Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1999g361kcal11.2g50g8g14g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1079kcal0g0g119.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1599g2654kcal303.8g0g159.9g0g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1399g284kcal8.4g53.2g4.2g19.6g
Ketsuppi, Heinz216g222kcal1.9g52g0.2g2.6g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 28g0.7kcal0.2g0g0g0g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g9548kcal666.6g361.2g587.6g94.6g
Valittu annoskoko5824g4774kcal333.3g180.6g293.8g47.3g
Annoskoko puolitettuna2912g2387kcal166.7g90.3g146.9g23.7g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640