Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)150g127kcal9g22.5g0g4.6g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio 6.6g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto45g153kcal9g0g13g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 15g40kcal0.9g6.6g1g0.4g
Leipä, vaaleavarras12g26kcal0.9g5.2g0.2g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1167g829kcal44.2g89.4g31.8g18.6g
Valittu annoskoko584g414kcal22.1g44.7g15.9g9.3g
Annoskoko puolitettuna292g207kcal11.1g22.4g8g4.7g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.7g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631