Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 180g202kcal38g0g5.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Selleri, annos 50g15g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1167g491kcal78.8g17.2g11.4g6.6g
Valittu annoskoko584g246kcal39.4g8.6g5.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna292g123kcal19.7g4.3g2.9g1.7g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907