Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 255g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 60g133kcal10.5g0g10.2g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 99g75kcal1.9g15.3g0.2g1g
Porkkana, keitetty, suolaa 32g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 60g20kcal0.7g3.2g0.1g1.7g
Sipuli, paistettu 11g11kcal0.1g0.5g0.9g0.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 3.3g10kcal0.4g0.5g0.7g0g
Pavut tomaattikastikkeessa64g48kcal2.6g8.3g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1167g614kcal32.8g59.2g24.6g13.8g
Valittu annoskoko583g307kcal16.4g29.6g12.3g6.9g
Annoskoko puolitettuna292g154kcal8.2g14.8g6.2g3.5g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277