Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa75g20kcal0.5g4g0.2g1.9g
Peruna (vanha, kuorittu)150g123kcal2.7g26.4g0.2g1.5g
Paprika, punainen113g29kcal1g5.2g0.5g2.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.3g0g25.5g0g
Heinz ketsuppi19g19kcal0.2g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1167g1092kcal63.6g88g53.2g14g
Valittu annoskoko584g546kcal31.8g44g26.6g7g
Annoskoko puolitettuna292g273kcal15.9g22g13.3g3.5g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926