Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus4810g3367kcal769.6g0g14.4g0g
Rypsiöljy 60g532kcal0g0g60.1g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g361g1861kcal18g25.3g187.6g0g
Valkoviini kuiva 601g412kcal1.9g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11664g12344kcal1579g57.8g524.2g0g
Valittu annoskoko5832g6172kcal789.5g28.9g262.1g0g
Annoskoko puolitettuna2916g3086kcal394.8g14.5g131.1g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972