Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2410g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g66g239kcal29.8g26.5g4g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 72g294kcal0g72.2g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl482g1639kcal67.5g269.9g32.3g53g
Vehnälese 181g412kcal24.1g27.8g8.1g67.8g
Vehnäjauho puolikarkea 2350g8062kcal239.4g1644.8g28.2g82.2g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 241g1294kcal2.2g1.7g144.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11664g23879kcal726g4085.8g434.4g406g
Valittu annoskoko5832g11940kcal363g2042.9g217.2g203g
Annoskoko puolitettuna2916g5970kcal181.5g1021.5g108.6g101.5g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383