Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]601g2029kcal72.1g0g222.5g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 601g721kcal98.8g0g36.1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2405g3367kcal124.1g672.4g16.4g81.8g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g90g577kcal1g2.7g64g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)120g481kcal34.9g0g38.5g0g
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.7g2g67.8g0g
Parmesan formaggio da pasta60g275kcal24g0g19.8g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 30g88kcal3.3g4.5g6.3g0.2g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g1203g1323kcal36.1g78.2g96.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11664g19680kcal960.2g1531g1135.2g164g
Valittu annoskoko5832g9840kcal480.1g765.5g567.6g82g
Annoskoko puolitettuna2916g4920kcal240.1g382.8g283.8g41g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853