Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g2099g5247kcal356.8g0g419.8g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g600g1949kcal84g3g179.9g0g
Paprika punainen 360g105kcal3.4g16.2g1.4g6.8g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g900g315kcal41.4g18g0.9g22.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g750g450kcal7.5g33.7g30g4.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)750g637kcal7.5g26.2g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11664g17652kcal1013.8g235.8g1371.4g79.2g
Valittu annoskoko5832g8826kcal506.9g117.9g685.7g39.6g
Annoskoko puolitettuna2916g4413kcal253.5g59g342.9g19.8g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393