Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 280g81kcal2.8g12.9g0.8g5g
Vesi, vesijohtovesi 2918g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g735g441kcal11g95.6g0.7g6.6g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Seiti pakaste 467g362kcal82g0g3.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow61g158kcal6.1g6.1g12.1g1g
Inkivääri, tuore, silputtu47g37kcal0.8g8.3g0.4g0.9g
Lohifilee875g1707kcal163.7g0g118.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro58g18kcal1.2g2.5g0.3g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11676g5825kcal543.2g292.6g273.2g47g
Valittu annoskoko5838g2913kcal271.6g146.3g136.6g23.5g
Annoskoko puolitettuna2919g1456kcal135.8g73.2g68.3g11.8g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230