Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 1401g1353kcal42.2g274.4g4.5g13.9g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 1401g2078kcal157g47.5g137.1g17g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g7g26kcal0.9g4.3g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 385g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2452g1117kcal73.5g117.7g36.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11676g10380kcal649.8g912.4g438g71.6g
Valittu annoskoko5838g5190kcal324.9g456.2g219g35.8g
Annoskoko puolitettuna2919g2595kcal162.5g228.1g109.5g17.9g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749