IS Lindströminpihvit

Lindströmin pihvit:
400 g naudan jauhelihaa
1 dl vedessä turvotettuja korppujauhoja
1 sipuli
1 dl maustekurkkukuutioita
1 dl etikkapunajuurikuutioita
1 rkl kapriksia
1 kanamuna
suolaa
mustapippuria
tilkka öljyä

Kuullota hienonnettu sipuli pannulla pehmeäksi.

Sekoita muut ainekset tasaiseksi taikinaksi.

Sekoita joukkoon jäähtynyt sipuli.

Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä pihvejä ja paista niitä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Korppujauhojen tilalle esim sinihometuorejuusto.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Ilana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Maustekurkku sokerisuolattu 40g8kcal0.3g1.2g0g0.7g
Etikkapunajuuri 40g14kcal0.4g2.7g0.1g0.7g
Kapris etikkaliemessä, Figaro8g2.5kcal0.2g0.3g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 320g411kcal66.4g0g16g0g
Korppujauho 40g147kcal4.2g30g0.4g2.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1168g1555kcal156g76.2g66.4g10.4g
Valittu annoskoko584g778kcal78g38.1g33.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna292g389kcal39g19.1g16.6g2.6g
Arvot/100g100g133kcal13.4g6.5g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111399