Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 88g107kcal18.6g0g3.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Maissi, pirkka15g19kcal0.5g4g0.1g0.5g
Papu, ohut vihreä, pirkka22g5.9kcal0.4g0.9g0g0.5g
Lehtiselleri 8.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.2g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl8.8g6.6kcal0.4g0.7g0.3g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)2.2g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 285g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%33g53kcal0.9g0.9g4.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.6g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.5g48kcal0g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1169g639kcal46.4g44.6g29.6g6.2g
Valittu annoskoko585g319kcal23.2g22.3g14.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna292g160kcal11.6g11.2g7.4g1.6g
Arvot/100g100g55kcal4g3.8g2.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942