Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 109g88kcal1.7g18.4g0.1g3.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Selleri, annos 50g22g3.1kcal0.2g0.7g0g0g
Lanttu 44g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g5.5g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g55g66kcal1.9g2g5.5g0g
Herne 44g30kcal2.2g4.1g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1169g500kcal15.4g73.6g13g14g
Valittu annoskoko585g250kcal7.7g36.8g6.5g7g
Annoskoko puolitettuna292g125kcal3.9g18.4g3.3g3.5g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644