Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 219g72kcal1.4g12.2g0.4g5.6g
Valkosipuli 5.7g6.2kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%88g79kcal3.5g6.6g4.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.6g6.8kcal0.3g0.3g0.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g466kcal11.2g40g26.4g11.4g
Valittu annoskoko585g233kcal5.6g20g13.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna293g116kcal2.8g10g6.6g2.9g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204