Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g2670g4539kcal507.2g0g267g0g
Kesäkurpitsa, tuore801g136kcal4.8g20g3.2g5.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g401g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g1669g417kcal25g75.1g5g0g
Kuohukerma,valio,2dl300g1021kcal6g9g105.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11680g12450kcal1090.8g255.8g762.2g31.2g
Valittu annoskoko5840g6225kcal545.4g127.9g381.1g15.6g
Annoskoko puolitettuna2920g3113kcal272.7g64g190.6g7.8g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822