Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g1840g1748kcal128.8g276g18.4g147.2g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1600g5440kcal224g0g496g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g1280g256kcal32g15.4g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g160g166kcal12.6g26.1g1g3.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11680g19425kcal824g705.8g1469.6g317.2g
Valittu annoskoko5840g9713kcal412g352.9g734.8g158.6g
Annoskoko puolitettuna2920g4856kcal206g176.5g367.4g79.3g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701