Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g1600g1200kcal272g0g12.8g0g
Perunasipulisekoitus 500g2000g1360kcal32g298g2g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1000g600kcal10g45g40g6g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g1200g360kcal24g36g4.8g30g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g40g88kcal6.8g6.8g3.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11680g7216kcal689.6g771.6g126.4g72.4g
Valittu annoskoko5840g3608kcal344.8g385.8g63.2g36.2g
Annoskoko puolitettuna2920g1804kcal172.4g192.9g31.6g18.1g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556